Přátelství 241/94, 104 00 Praha 10 - Uhříněves, info@dusek-sportservis.cz,  tel:+420 267 712 224
 
Sportovní vybavení |Vybavení sportovišť |Sportovní stavitelsví­ |Služby |Kontakty
   RACE Performance RV RC4 Podium RD 150 Zpět na seznam
U01021
RACE Performance RV RC4 Podium RD 150
 
Záruka24 měsíců
Celkem Kč bez DPH13958.68
16 890,00 Kč
Celkem po slevě s DPH 21%
Parametry
Popis

 Velikosti: 24.5/25.5-28.5




Sjezdové boty pro profesionální či amatérské závody. Nyní z nového, super odolného materiálu a s kompletně inovovanou formou skeletu. Maximálně propojený skelet a vnitřní botička zaručují nejpřesnější možné ovládání. Nový canting umožňuje snadné pootočení vrchním dílem skeletu ve všech směrech. Přezky jsou super ploché a velmi efektivní, jako pátá přezka funguje vrchní pásek se stahovacím mechanismem. Vnitřní botička je vybavená šněrováním a je zhotovena z pravé kůže, v nejcitlivějších místech je vyplněná speciálním gelem s korkovou drtí. Celkově 100% racing.


Flex index: 150


Šířka základny: 92 mm



Velikostní tabulka





Technologie




RACE CODE


RACE CODEPečeť kvality RACE CODE označuje produkty přímo ze závodního oddělení, které vynikají špičkovou výkonností a technologickou vytříbeností.




LOW-TOLERANCE RACE CUFF


LOW TOLERANCE RACE CUFFNově zpracovaný vrchní díl skeletu přichází s novou geometrií a snižuje toleranci pohybu při velkém zatížení, což má za následek efektivnější přenos sil.




LACE LINER


LACE LINERVnitřní botičky s tkaničkami poskytují kompaktní usazení ve skeletu boty, zejména pro oblast nártu a paty.




TPU CUFF & SHELL


TPU CUFF & SHELLMateriál Thermoshape polyuretan (TPU) je měřítkem a průmyslovým standardem pro závodní produkty, protože nabízí vynikající „odpružení“ lyžařských bot ve srovnání s polyamidovými nebo polypropylenovými směsmi. TPU zajišťuje fenomenální zážitek z lyžování díky odrazu a charakteristikám přenosu energie. ZoneFit a vakuově tvarovatelné při 120 °C.




3D PRESHAPED ANKLE


3D PRESHAPED ANKLEPředtvarované zóny v oblasti kotníku zajišťují dokonalé usazení nohy a poskytují pohodlí pro dlouhé kilometry na trati.




PHATT MAXX RACE


PHATT MAXX RACE55 mm široký popruh pro lepší přenos síly a rozložení tlaku. Vybaveno suchým zipem podporujícím 1 mm a 3 mm podložky pro zajištění dokonalého držení skořepiny a botičky.




RD20 RACE CANTING


RD20 RACE CANTINGDalší generace závodního cantingu je navržena tak, aby snížila toleranci mezi manžetou a skořepinou boty, což umožňuje maximální přenos síly a celkovou kontrolu. K dispozici ve 2 a 3 bodové asymetrické verzi pro umožnění naklonění manžety.




GRINDABLE BOOTBOARD


GRINDABLE BOOTBOARDSpeciálně navrženo tak, aby umožnilo servisákům snadno upravit výšku a úhel.





 


 




 

Obrázky