Přátelství 241/94, 104 00 Praha 10 - Uhříněves, info@dusek-sportservis.cz,  tel:+420 267 712 224
 
Sportovní vybavení |Vybavení sportovišť |Sportovní stavitelsví­ |Služby |Kontakty
   RACE SKATE RCS Cold Zpět na seznam
N16622
RACE SKATE RCS Cold
 
Záruka24 měsíců
Celkem Kč bez DPH9082.64
10 989,99 Kč
Celkem po slevě s DPH 21%
Parametry
Popis

Dékla: 171/ 176/ 181/ 186/ 191cm


RCS Skate Cold jsou legendou v závodním světě a nyní tento bývalý mistr světa přichází s novou nižší a kratší konstrukcí špičky pro minimální švihovou hmotnost a nejvyšší obratnost. Běžky jsou vybaveny technologií Cold Base Bonding pro lepší absorpci vosku a brousitelnost. Optimalizovány pro použití při -2°C a chladněji.



Technologie




AIR CORE CARBON


AIR CORE CARBONNejúspěšnější jádro lyže s podílem vzduchu větším než 80% pro extrémní lehkost. Optimální výkon díky protizkrutové technologii odolné také proti zlomení.




SKATING 610


SKATING 610Konstrukce závodní lyže pro bruslení pro maximální rychlost díky odlehčení špičky a konce lyže. Perfektní pro kompaktní až měkký sněhový podklad.




DTG WORLD CUP COLD


DTG WORLD CUP COLDÚprava skluznice Cold ze Světového poháru. Velmi mělká struktura, která se výborně hodí pro nízké teploty a jemný sníh.




WORLD CUP TIP


World Cup TipNová, nižší a kratší konstrukce špičky sleduje požadavky ze závodního prostředí. U běžek redukuje švihovou tíhu a umožňuje maximální agilitu.




COLD BASE BONDING


COLD BASE BONDINGRevoluce ve výrobě lyží: Technologie Speedmax, na ochranu homogenní molekulární struktury skluznice pro dokonalou absorpci vosku. Zaručuje maximální rychlost.




FINISH FIRST


FINISH FIRSTNová konečná úprava skluznice. Spojuje v sobě všechny jednotlivé technologické kroky v průběhu zpracovávání skluznice.




PREWAXED


PREWAXEDPreparace horkým voskem obsahujícím fluor. Nejlepší kluzné vlastnosti, ochrana proti znečištění a oxidaci. Powered by Vauhti.




PRECISION PAIRING SYSTEM


PRECISION PAIRING SYSTEMDalší generace párování lyží: plně automatizované statické i dynamické měření většího počtu párovacích kritérií slouží k přesnému výběru lyží a jejich optimálnímu párování.




COMPUTER FLEX CONTROL


COMPUTER FLEX CONTROLMinimalizuje rozdíly v páru lyží při zbytkovém napětí a výtlačné síle. Nejlepší vlastnosti při skluzu a odrazu.




SIDECUT WORLD CUP SKATE


Sidecut World Cup SkateŠipkovitá boční forma pro lepší výkonnost a dynamiku speciálně při bruslařské technice 1:1.





 


 

Obrázky