Přátelství 241/94, 104 00 Praha 10 - Uhříněves, info@dusek-sportservis.cz,  tel:+420 267 712 224
 
Sportovní vybavení |Vybavení sportovišť |Sportovní stavitelsví­ |Služby |Kontakty
   RACE SKATE Speedmax Helium Plus Zpět na seznam
N00
RACE SKATE Speedmax Helium Plus
 
Záruka24 měsíců
Celkem Kč bez DPH14867.77
17 990,00 Kč
Celkem po slevě s DPH 21%
Parametry
Popis

Délky: 171/ 176/ 181/ 186/ 191cm


Nové Speedmax Helium Skate Plus nabízí maximální výkon při revoluční hmotnosti pouhých 950g a to díky novému jádru Bidirectional Air Core, Helium Shield a World Cup Tip. Cold Base Bonding poskytuje zlepšenou absorpci vosku a voskovatelná bočnice vyrobená ze základního materiálu nabízí optimální kluzné vlastnosti díky sníženému tření. Sportovci tak mohou získat rozhodující setiny sekund, které dělí vítěze od zbytku.



Technologie




BIDIRECTIONAL AIR CORE


Bidirectional Air CoreNejefektivnější Air Core konstrukce od Fischer s výjimečným poměrem výkonu a hmotnosti je nyný možné kombinovat s technologií Cold Base Bonding. Tato kombinace je možná díky preciznímu vývoji v procesech výroby a výrobních zařízeních.




SKATING 610


SKATING 610Konstrukce závodní lyže pro bruslení pro maximální rychlost díky odlehčení špičky a konce lyže. Perfektní pro kompaktní až měkký sněhový podklad.




DTG WORLD CUP PLUS


DTG WORLD CUP PLUSÚprava skluznice Plus ze Světového poháru. Vyniká velkou univerzálností použití. Hodí se pro všechny sněhové podmínky a při většine případů zaručuje ten nejlepší skluz.




HELIUM SHIELD


Helium ShieldNově vyvinutý laminát z karbonových a skelných vláken umožňuje znatelné snížení hmotnosti běžek při zachování stejné torzní stability a výkonnostních vlastností.




WORLD CUP TIP


World Cup TipNová, nižší a kratší konstrukce špičky sleduje požadavky ze závodního prostředí. U běžek redukuje švihovou tíhu a umožňuje maximální agilitu.




GLIDING SIDEWALL


GLIDING SIDEWALLZbrusu nová technologie ze sveta závodního lyžování. Tenký, voskovatelný materiál na bocnici lyží snižuje trení a zvyšuje tak efektivitu skluzu.




COLD BASE BONDING


COLD BASE BONDINGRevoluce ve výrobě lyží: Technologie Speedmax, na ochranu homogenní molekulární struktury skluznice pro dokonalou absorpci vosku. Zaručuje maximální rychlost.




FINISH FIRST


FINISH FIRSTNová konečná úprava skluznice. Spojuje v sobě všechny jednotlivé technologické kroky v průběhu zpracovávání skluznice.




PREWAXED


PREWAXEDPreparace horkým voskem obsahujícím fluor. Nejlepší kluzné vlastnosti, ochrana proti znečištění a oxidaci. Powered by Vauhti.




HOLE SKI TIP


HOLE SKI TIPBruslařská konstrukce z laminátů HM Carbon pro snížení hmotnosti na špici. Menší vynaložení síly díky sníženému kyvadlovému pohybu.




PRECISION PAIRING SYSTEM


PRECISION PAIRING SYSTEMDalší generace párování lyží: plně automatizované statické i dynamické měření většího počtu párovacích kritérií slouží k přesnému výběru lyží a jejich optimálnímu párování.




COMPUTER FLEX CONTROL


COMPUTER FLEX CONTROLMinimalizuje rozdíly v páru lyží při zbytkovém napětí a výtlačné síle. Nejlepší vlastnosti při skluzu a odrazu.




FISCHER CARBON FIBRE


FISCHER CARBON FIBREMultiosová karbonová tkanina T300 1K pro špičku a konec lyže a jako laminát. Maximální zatížitelnost a minimalizace hmotnosti.




SIDECUT WORLD CUP SKATE


Sidecut World Cup SkateŠipkovitá boční forma pro lepší výkonnost a dynamiku speciálně při bruslařské technice 1:1.





 


 

Obrázky