Přátelství 241/94, 104 00 Praha 10 - Uhříněves, info@dusek-sportservis.cz,  tel:+420 267 712 224
 
Sportovní vybavení |Vybavení sportovišť |Sportovní stavitelsví­ |Služby |Kontakty
   TOUR Travers GR Zpět na seznam
U18822
TOUR Travers GR
 
Záruka24 měsíců
Celkem Kč bez DPH12388.43
14 990,00 Kč
Celkem po slevě s DPH 21%
Parametry
Popis

Velikosti: 23.5/24.5-30.5




Lehké skialpinistické boty s jedinečným rozsahem kloubu až 80°. Zachovávají maximální volnost pohybu při chůzi a jsou také dostatečně tuhé pro sjezd. Vybavené jsou Boa systémem, který díky plynulému dotahování pomocí lanka zajišťuje perfektní, rovnoměrné dotažení boty. Vysoká manžeta pokrývá celou vrchní část boty zepředu, chrání tak proti zapadnutí sněhu dovnitř. Boty jsou vybaveny originálními piny DYNAFIT INSERTS.


Hmotnost: 1080 g/26,5


Šířka základny: 100 mm



Velikostní tabulka





Technologie




BOA FIT SYSTEM


BOA® CLOSURE SYSTEMUmožňuje snadné, lehké a na milimetry přesné nastavení boty. Nazouvání a vyzouvání je taktéž velmi jednoduché.




FULL RUBBER SOLE


FULL RUBBER SOLECelá spodní část boty je pokryta odolnou gumovou podrážkou, která je připravena i na technicky nejsložitější alpské výstupy.




LACE FRAME SYSTEM


LACE FRAME SYSTEMSpeciální konstrukce skeletu umožňuje v kombinaci s Boa Closure System dokonalé usazení nohy v botě a přináší maximum komfortu.




GRILAMID SHELL & CUFF


GRILAMID SHELL & CUFFS použitím Grilamidu na skořepinu a manžetu je možné vyrobit lehké boty s vysokou tuhostí. Díky tomu je bota lehká do kopce a poskytuje perfektní výkon pro sjezd.




SLIDER BUCKLE


SLIDER BUCKLEK otevření nebo zavření přezky stačí jeden pohyb, což přináší rychlou změnu z režimu stoupání do režimu sjezdu. Navíc lze přezku uzamknout v otevřené poloze.




SOMATEC


SOMATECPřirozená poloha do V umožňuje lyžařům ovládat své lyže s absolutní přesností.




ORIGINAL DYNAFIT INSERTS


ORIGINAL DYNAFIT INSERTSZaručená kompatibilita se všemi Tech-vázáními a vysoká odolnost proti opotřebení. Ověřeno na základě dlouholetých zkušeností.




HIKE RIDE LOCK MODE


HIKE RIDE LOCK MODEHIKE: maximální volnost pohybu manžety, takže můžete snadno chodit. RIDE: manžeta je zablokována vzadu, flexe v přední části zůstává měkká pro perfektní jízdu v prašanu. LOCK: manžeta je zablokována pro maximální výkon na sjezdovce.




PHATT MAXX TOUR


PHATT MAXX TOURDíky šířce 45 mm vede Phatt Maxx Tour k dokonalému uzávření manžety a tím k nejlepšímu přenosu síly při sjezdu




LACE LINER


LACE LINERVnitřní botičky s tkaničkami poskytují kompaktní usazení ve skeletu boty, zejména pro oblast nártu a paty.




VELCRO SPOILER


VELCRO SPOILERSpoiler je připevněn k botičce suchým zipem a lze jej individuálně nastavit. Vyšší spoiler pro větší podporu, nižší spoiler pro nižší polohu lýtka, bez spoileru pro menší náklon dopředu.














Oblast použití - sjezd Skialpinismus
Šířka 100

 


 



Obrázky