Přátelství 241/94, 104 00 Praha 10 - Uhříněves, info@dusek-sportservis.cz,  tel:+420 267 712 224
 
Sportovní vybavení |Vybavení sportovišť |Sportovní stavitelsví­ |Služby |Kontakty
   RACE SKATE Speedmax 3D 61K Zpět na seznam
N05
RACE SKATE Speedmax 3D 61K
 
Záruka24 měsíců
Celkem Kč bez DPH14454.55
17 490,01 Kč
Celkem po slevě s DPH 21%
Parametry
Popis

Délky:181/ 186/ 191cm Medium a Stiff

 

Speedmax 3D Skate 61K jsou určeny pro použití v měkkém sněhu. Mají odlehčenou špičku a patku pro větší rychlost na měkkých tratích. Jsou vyrobeny se všemi klíčovými vlastnostmi Speedmax, včetně voskovatelných bočnic ke snížení tření a skluznice Cold Base Bonding, což je proces, při kterém se základna aplikuje bez použití tepla a tlaku pro optimální absorpci a broušení vosku. Tento model nese označení Fischer RACE CODE potvrzující, že běžky jsou vyrobeny podle standardů světového poháru.

 



Technologie




AIR CORE HM CARBON


AIR CORE HM CARBONTo nejnovější ze Světového poháru: osvědčený materiál Air Core v kombinaci s vysokomolekulárními karbonovými vlákny.




SKATING 61K


SKATING 61KSpeciální konstrukce závodních běžek pro bruslení. Přináší maximální rychlost díky ještě většímu uvolnění tlaku na špičce a patce běžky. Perfektní na měkkém sněhu.




DTG WORLD CUP PLUS


DTG WORLD CUP PLUSÚprava skluznice Plus ze Světového poháru. Vyniká velkou univerzálností použití. Hodí se pro všechny sněhové podmínky a při většine případů zaručuje ten nejlepší skluz.




WORLD CUP TIP


World Cup TipNová, nižší a kratší konstrukce špičky sleduje požadavky ze závodního prostředí. U běžek redukuje švihovou tíhu a umožňuje maximální agilitu.




GLIDING SIDEWALL


GLIDING SIDEWALLZbrusu nová technologie ze sveta závodního lyžování. Tenký, voskovatelný materiál na bocnici lyží snižuje trení a zvyšuje tak efektivitu skluzu.




COLD BASE BONDING


COLD BASE BONDINGRevoluce ve výrobě lyží: Technologie Speedmax, na ochranu homogenní molekulární struktury skluznice pro dokonalou absorpci vosku. Zaručuje maximální rychlost.




FINISH FIRST


FINISH FIRSTNová konečná úprava skluznice. Spojuje v sobě všechny jednotlivé technologické kroky v průběhu zpracovávání skluznice.




PREWAXED


PREWAXEDPreparace horkým voskem obsahujícím fluor. Nejlepší kluzné vlastnosti, ochrana proti znečištění a oxidaci. Powered by Vauhti.




PRECISION PAIRING SYSTEM


PRECISION PAIRING SYSTEMDalší generace párování lyží: plně automatizované statické i dynamické měření většího počtu párovacích kritérií slouží k přesnému výběru lyží a jejich optimálnímu párování.




COMPUTER FLEX CONTROL


COMPUTER FLEX CONTROLMinimalizuje rozdíly v páru lyží při zbytkovém napětí a výtlačné síle. Nejlepší vlastnosti při skluzu a odrazu.




FISCHER CARBON FIBRE


FISCHER CARBON FIBREMultiosová karbonová tkanina T300 1K pro špičku a konec lyže a jako laminát. Maximální zatížitelnost a minimalizace hmotnosti.




SIDECUT WORLD CUP SKATE


Sidecut World Cup SkateŠipkovitá boční forma pro lepší výkonnost a dynamiku speciálně při bruslařské technice 1:1.






 

Obrázky
a18ecdcf1d25bf67d7e498351effd149_10990.jpga18ecdcf1d25bf67d7e498351effd149_11006.jpg