Přátelství 241/94, 104 00 Praha 10 - Uhříněves, info@dusek-sportservis.cz,  tel:+420 267 712 224
 
Sportovní vybavení |Vybavení sportovišť |Sportovní stavitelsví­ |Služby |Kontakty
   TOUR Travers CS Zpět na seznam
U18722
TOUR Travers CS
 
Záruka24 měsíců
Celkem Kč bez DPH14454.55
17 490,01 Kč
Celkem po slevě s DPH 21%
Parametry
Popis

Velkosti:24.5 - 30.5



Velikostní tabulka





Technologie




BOA FIT SYSTEM


BOA® CLOSURE SYSTEMUmožňuje snadné, lehké a na milimetry přesné nastavení boty. Nazouvání a vyzouvání je taktéž velmi jednoduché.




FULL RUBBER SOLE


FULL RUBBER SOLECelá spodní část boty je pokryta odolnou gumovou podrážkou, která je připravena i na technicky nejsložitější alpské výstupy.




LACE FRAME SYSTEM


LACE FRAME SYSTEMSpeciální konstrukce skeletu umožňuje v kombinaci s Boa Closure System dokonalé usazení nohy v botě a přináší maximum komfortu.




NO-TORSION BASE


NO-TORSION BASEPoužitá deska z kombinace materiálů karbon/aramid v oblasti podrážky zajišťuje nejvyšší torzní tuhost a přímý přenos sil.




GRILAMID SHELL & CUFF


GRILAMID SHELL & CUFFS použitím Grilamidu na skořepinu a manžetu je možné vyrobit lehké boty s vysokou tuhostí. Díky tomu je bota lehká do kopce a poskytuje perfektní výkon pro sjezd.




SLIDER BUCKLE


SLIDER BUCKLEK otevření nebo zavření přezky stačí jeden pohyb, což přináší rychlou změnu z režimu stoupání do režimu sjezdu. Navíc lze přezku uzamknout v otevřené poloze.




SOMATEC


SOMATECPřirozená poloha do V umožňuje lyžařům ovládat své lyže s absolutní přesností.




ORIGINAL DYNAFIT INSERTS


ORIGINAL DYNAFIT INSERTSZaručená kompatibilita se všemi Tech-vázáními a vysoká odolnost proti opotřebení. Ověřeno na základě dlouholetých zkušeností.




HIKE RIDE LOCK MODE


HIKE RIDE LOCK MODEHIKE: maximální volnost pohybu manžety, takže můžete snadno chodit. RIDE: manžeta je zablokována vzadu, flexe v přední části zůstává měkká pro perfektní jízdu v prašanu. LOCK: manžeta je zablokována pro maximální výkon na sjezdovce.




PHATT MAXX TOUR


PHATT MAXX TOURDíky šířce 45 mm vede Phatt Maxx Tour k dokonalému uzávření manžety a tím k nejlepšímu přenosu síly při sjezdu




LACE LINER


LACE LINERVnitřní botičky s tkaničkami poskytují kompaktní usazení ve skeletu boty, zejména pro oblast nártu a paty.




VELCRO SPOILER


VELCRO SPOILERSpoiler je připevněn k botičce suchým zipem a lze jej individuálně nastavit. Vyšší spoiler pro větší podporu, nižší spoiler pro nižší polohu lýtka, bez spoileru pro menší náklon dopředu.














Oblast použití - sjezd Skialpinismus
Šířka 100










   
   

 




 

Obrázky