Přátelství 241/94, 104 00 Praha 10 - Uhříněves, info@dusek-sportservis.cz,  tel:+420 267 712 224
 
Sportovní vybavení |Vybavení sportovišť |Sportovní stavitelsví­ |Služby |Kontakty
   High Performance LV The Curv GT120 VAC GW Zpět na seznam
U05222
High Performance LV The Curv GT120 VAC GW
 
Záruka24 měsíců
Celkem Kč bez DPH10322.31
12 490,00 Kč
Celkem po slevě s DPH 21%
Parametry
Popis




RC4 The Curv GT 120 Vacuum Walk představují ryze sportovní model, který má velmi blízko k závodním modelům ze Světového poháru. Je jen o něco širší než ryze závodní modely. Nabízí komfortnější vnitřní botičku s výraznějšími tlumícími zónami. Nově zkonstruovaný canting dovoluje nastavení vrchního dílu bot ve všech směrech. Ploché přezky a široký pásek na suchý zip zajišťují efektivní dotažení.


Sjezdové boty z řady RACE PERFORMANCE LV (Low Volume - užší forma 96 mm) nabízí to nejlepší z aktuálního technologického vývoje a jsou určené zejména pro zkušené lyžaře a fandy závodního lyžování.


VACUUM znamená možnost celkového a trvanlivého tvarování skeletu technologií Fischer Vacuum. WALK odkazuje na protiskluzovou podrážku GripWalk.



Velikostní tabulka





Technologie




ADJUSTABLE FORWARD LEAN


ADJUSTABLE FORWARD LEANNově vyvinutý mechanismus dovoluje snadné nastavení předního náklonu na 14° nebo 17°. Nastavení na 14° je více neutrální a zameřené na komfort při lyžování, úhel 17° je vhodnejší pro agresivnější lyžařský styl.




VACUUM


VACU-PLAST CUFF & SHELLDokonalé přizpůsobení anatomii nohy pri 80 °C pro přímé řídicí impulsy a lepší reakce díky vyšší elasticitě. Větší teplotní stabilita a o 15 % nižší hmotnost.




GRIP WALK SOLE


GRIP WALK SOLEZaoblená podrážka GripWalk Sole spojuje výkonnost s pohodlnou a bezpečnější chůzí.




ADJUSTABLE BOOT BOARD


ADJUSTABLE BOOT BOARDPřídavný podpatek, který muže být připevněn k základní vložce uvnitř skeletu. Umožňuje efektivně pracovat s nastavením náklonu komínu boty tak, aby byl vždy komfortní a vyvážený.




3D PRESHAPED ANKLE


3D PRESHAPED ANKLEPředtvarované zóny v oblasti kotníku zajišťují dokonalé usazení nohy a poskytují pohodlí pro dlouhé kilometry na trati.

















Oblast použití - sjezd Sjezdovka
Šířka 96
Flex index 120

 





Obrázky