Přátelství 241/94, 104 00 Praha 10 - Uhříněves, info@dusek-sportservis.cz,  tel:+420 267 712 224
 
Sportovní vybavení |Vybavení sportovišť |Sportovní stavitelsví­ |Služby |Kontakty
   High Performance RC4 The Curv GT110 Vacuum Walk Zpět na seznam
U05320
High Performance RC4 The Curv GT110 Vacuum Walk
 
Záruka24 měsíců
Celkem Kč bez DPH8256.20
9 990,00 Kč
Celkem po slevě s DPH 21%
Parametry
Popis


RC4 The Curv GT 110 Vacuum Walk představují ryze sportovní model, který má velmi blízko k závodním modelům ze Světového poháru. Je jen o něco širší než ryze závodní modely. Nabízí komfortnější vnitřní botičku s výraznějšími tlumícími zónami. Nově zkonstruovaný canting dovoluje nastavení vrchního dílu bot ve všech směrech. Ploché přezky a široký pásek na suchý zip zajišťují efektivní dotažení.


Sjezdové boty z řady RACE PERFORMANCE LV (Low Volume - užší forma 96 mm) nabízí to nejlepší z aktuálního technologického vývoje a jsou určené zejména pro zkušené lyžaře a fandy závodního lyžování.


VACUUM znamená možnost celkového a trvanlivého tvarování skeletu technologií Fischer Vacuum. WALK odkazuje na protiskluzovou podrážku GripWalk.














Oblast použití - sjezd Sjezdovka
Šířka 96
Flex index 110


Technologie




GRIP WALK SOLE


GRIP WALK SOLEZaoblená podrážka GripWalk Sole spojuje výkonnost s pohodlnou a bezpečnější chůzí.




VACUUM


VACU-PLAST CUFF & SHELLDokonalé přizpůsobení anatomii nohy pri 80 °C pro přímé řídicí impulsy a lepší reakce díky vyšší elasticitě. Větší teplotní stabilita a o 15 % nižší hmotnost.




ADJUSTABLE FORWARD LEAN


Nově vyvinutý mechanismus dovoluje snadné nastavení předního náklonu na 14° nebo 17°. Nastavení na 14° je více neutrální a zameřené na komfort při lyžování, úhel 17° je vhodnejší pro agresivnější lyžařský styl.




SOMATEC


SOMATECPřirozená poloha do V umožňuje lyžařům ovládat své lyže s absolutní přesností.




ADJUSTABLE 3D ANKLE PART


Lepší usazení nohy v botě znamená také lepší kontrolu. Malé samolepící polštářky mohou pomoci při individuálním vytvarování vnitrní botičky, v místech kolem kotníku, achilovky, paty, nebo kdekoliv, kde se budou hodit.




ADJUSTABLE BOOT BOARD


Přídavný podpatek, který muže být připevněn k základní vložce uvnitř skeletu. Umožňuje efektivně pracovat s nastavením náklonu komínu boty tak, aby byl vždy komfortní a vyvážený.






Obrázky