Přátelství 241/94, 104 00 Praha 10 - Uhříněves, info@dusek-sportservis.cz,  tel:+420 267 712 224
 
Sportovní vybavení |Vybavení sportovišť |Sportovní stavitelsví­ |Služby |Kontakty
   Yonex Nanoray 750 Zpět na seznam
y
Yonex Nanoray 750
 
Záruka24 měsíců
Celkem Kč bez DPH3139.67
3 799,00 Kč
Celkem po slevě s DPH 21%
Parametry
Popis







































Hmotnost rakety 3U = 85 g
Velikost gripu G4
Barva rakety zlatá
Barva omotávky černá
Doporučený výplet NANOGY 98 - gold
Materiál - rám rakety H.M. Graphite, NANOMETRIC
Četnost hraní každý den
Styl hry aktivní styl hry s donucením soupeře k chybám
Materiál - shaft rakety H.M. Graphite, X-FULLERENE

V čem spočívá tajemství rychlejších a přesnějších klírů?



  • Rakety Nanoray dosahují optimálního vyvážení mezi vysokou repulsí (pružnost rámu při odehrání míče) a klidným švihem při úderu, a to pomocí technologie New Aero Frame. Tajemství výjimečného švihu raket Nanoray je v unikátní konstrukci hlavy, která využívá novou Yonex New Aero Frame technologii. Ta spočívá v rozdílném průměru (tloušťce) rámu mezi jeho vrchní a spodní částí. Tenčí průměr vrchní části rámu minimalizuje odpor vzduchu a tím zvyšuje rychlost hlavy rakety, zatímco silnější průměr spodní části rámu dodává raketě vyšší čelní stabilitu a maximální repulsi.
     

  • Unikátní lehká hlava rakety s podporou Trans-Weight systému, který zajistí výbornou repulsi mezi hlavou rakety a rukojetí bude přenos Vaší energie do úderu až o 9 % vyšší.
     

  • V raketě je použita unikátní technologie Nanometric, která zlepšuje přilnavost mezi uhlíkovými vlákny a podstatně tím snižuje hmotnost rakety, ale zároveň zachovává její celkovou tuhost.
     

  • Isometrická hlava rakety poskytuje o 32% větší Sweet Spot (optimální úderovou plochu) oproti běžným raketám. Na rozdíl od běžných tvarů hlavy rakety isometrická hlava rakety vyrovnává délkový rozdíl mezi podélnými a příčnými strunami. Tím zvětšuje Sweet Spot, což umožňuje výrazně lepší odehrání míče i v případě ne zcela optimálního úderu.
     

Obrázky